marik0 a scris:
pai a zis cineva ca asa i s-a zis de la secretariat...ca in jur de 10. altcineva a zis ca tot de la secretariat a aflat ca undeva spre sf sapt asteia sau inceputul sapt viitoare se vor afisa... degeaba ne zic ei date ca au mai zis de nu stiu cate ori si nu le-au respectat.
Am vb la secretariat si informatia primita este urmatoarea:
de indata ce se va termina centralizarea notelor si recorectare lucrarilor in comisia de divergenta ( acolo unde este cazul bineinteles) se vor publica notele. Acest lucru se va intampla fie vineri fie luni sau marti.
Stateam azi si ma gandeam ce lucruri bune am putea lua din asteptarea asta asa de lunga.
Am ajuns la urmatoarele concluzii:
1. Nu o sa luam toti acest examen! iar faptul ca nu am primit notele in imediata apropriere a Craciunului a fost bine pt ca nu ne-am stricat sarbatorile inutil.
2. Daca picam examenul nu prea mai avem timp sa ne vaitam; fiind MULT mai util sa ne apucam de invatat astfel in urmatoarea sesiune sa reusim sa fim printre cei admisi.
In cazul in care suntem admisi:
1. Daca primeam notele in timpul lunii decembrie nu aveam timp sa perfectam contractul cu avocatul si sa indeplinim restul de formalitati.
2. Primirea rezultatelor acum ne permite sa avem cursivitate in activitatea de stagiar ( adica nu vom fi intrerupti de sarbatori, vacanta judecatoreasca etc.)
3. Volumul de munca in Cab de Av este mult mai mare acum iar avocatii vor avea mai mult curaj sa isi ia un ajutor in persoana unui av stagiar.
Daca mai aveti alte pct pozitive le voi citi cu placere.
Barfe de genul celei ca se repeta examenul le crede doar un naiv care nu gandeste cu creierul lui.
In momentul de fata atat corectorii cat si pers auxiliar nu este dedicat 100% acestui examen. Oamenii astia mai au si alte probleme inafara lucrarilor noastre, iar avand in vedere ca ne dorim sa fim colegii cu ei va invit sa fim toleranti si rabdatorii caci o actiune desfasurata in urma unui impuls de moment ne poate aduce mai multe deservicii decat beneficii.