myre_flor a scris:
De la 2-3 zile s-a ajuns ca se afiseaza la mijlocul luniiX-( iar in tot acest timp noi asteptam linistiti si decenti centralizarea cu pricina.....desi exista liste deja centralizate cu numele noastre de la examen, dupa cum ati observat borderourile de examen...
Ce poate fi oare in mintea acestor oameni...
Ma intreb si eu? Poate doar desconsiderare ca venim sa umflam randurile unei profesii unde ei stau foarte bine si daca ei au reusit, gata , au devenit o casta si se comporta ca atare....
Nu stiu cum va descurca-ti voi cu asteptatul ca eu o duc rauuuuuu, deja e prea multtttt...Daca mai ave-ti informatii, orice va rog sa scrie-ti...ajuta orice in momentele astea...:((
Cred ca toti ne topim de nerabdare dar din pacate nu avem ce face...poate doar sa incercam sa ne ridicam moralul unii altora...desi nici asta nu ajuta pt ca rezultatele nu vor fi pt toti pozitive....si atunci ma intorc si ma intreb in sinea mea..."oare de ce mor de nerabadare sa aflu un rezultat care nu va fi neaparat pozitiv?"...RASPUNS: "Pt ca am muncit!" ...si cred ca majoritatea celor de pe forum inteleg perfect ce vreau sa zic prin a munci pt acest examen.
Ne ramane doar sa asteptam cuminti....:(