miticutza1 a scris:
avocatelul a scris:
eu v-am spus ce am vazut...decanul nu era singurul invitat si subiectul principal nu era examenul din nov...dar a venit vorba si asta a spus
n-o lua personal...doar ca rationamentul e simplu...cu sigurantaprocentul va fi mai mare..deoarece...aceste inscrieri care urmeaza sa le facem...aduc niste bani acolo...si nu putini...asa ca..mai multi bani vin daca iau 30 % decat 10 %...plus taxele urmatoae...
Rationamentul poate fi si altul....un % mic de promovabilitate + intarzierea rezultatelor=> nu se poate impune organizarea unei alte sesiuni decat cea din trim IV 2011 si astfel BB si-a asigurat ce vroia si anume reducerea nr de avocati...mai putini admisi decat iesiti din profesie.
Un alt rationament inspre care putem sa ne indreptam atentia ar fi urmatorul Casa de Asig a Av. are nevoie de contribuabili si in viitor...=> versiunea cu 10% este exclusa.
Mai apoi trebuie citit printre randuri...10% din candidatii BB sau centru de examen Bucuresti?....Nr. candidatilor admisi/respinsi se poate schimba semnificativ intr-un astfel de caz. 10% ...1000 sunt 100....iar 10% din aprox 650 sunt 65....daca ne uitam la cifre putem intelege doua lucruri:
1. Candidati slab pregatiti.
2. Politica stricta de corectare a lucrarilor.
Acum parerea mea ca ar trebuii sa avem rezerve fata de astfel de zvonuri deoarece suntem pe ultima suta de metrii cu asteptarea - nu vad de ce ne-am mai agita din moment ce oricum vom vedea listele- , intotdeuna in astfel de situatii zvonurile nu au avut leg cu realitatea.
Exemplu:...Daca D a zis intr-o emisiune ca 10% au luat....nu tot decanu a zis intr-un interviu ca se publica pe 1.02.2011?.....si s-a publicat ceva?
Ca atare mai bine ne mai tinem un pic cu firea pt ca vom vedea rezultatele negru pe alb...