:) si eu am citit mai mult la civil si nu pt ca imi placea, ci pt ca nu prea imi aminteam mare lucru...cat despre faptul ca "au terminat la particulare", consider ca nu are relevanta... si eu am absolvit cursurile unei facultati particulare si nu sunt agramata...dar stii de ce? pt. ca gramatica limbii romane se invata pe durata claselor I-VIII, si nu in facultate :)) eu ma mir uneori.. cum au luat unii bacul la limba romana?!?!
Imi pare rau, dar ne-au furat la note CRUNT. DA aveam emotii la OEPA, din start, dar eram destul de relaxat, calculandu-mi in jurul notei 6,5-7 (am scris f. mult pe conditii contract, caractere juridice, comparatii cu alte contracte).
LA CIVIL eram sigur de un 9,5 sincer, atingand tot ce scria in Barem, chiar am bagat si opinii ale unor profesori si opinii personale (cred ca am scris fara intrerupere). Ei bine mi-au dat 7,2.
Ca sa numai zic la procedura civila unde mi-au dat 7 si chiar nu inteleg unde au putut sa-mi scada.
Poate nu le-a placut modul mai "poveste" cum am redactat subiectele si multele comparatii pe care le-am facut intre institutii.
E clar cum au corectat. Per total am media 7,2 si voi face contestatie doar la OEPA unde am 4,8.
Auzi fato, probabil ca tu, saraca de tine, suferi ingrozitor de un complex de inferioritate ,asa incat nu-ti mai da tu cu parerea despre cat a invatat fiecare din noi .Probabil ca sunt si persoane ”care nu au invatat destul si nu vor sa recunoasca” , dar si mai probabil tu nu ai procesat bine lista cu rezultatele examenuluit. Tu ce ai impresia ca cineva care a luat 8.40 la p. civil, 8.80 la d.penal , 7.70 la p. penala si si 7.00 la oepa , iar la d. civil 3 acel om nu a invatat deloc la civil ? oricum noi toti de pe forum discutam aici o problema de etica si morala , faptul ca aceste rezultate au fost oricum numai corecte nu.
In concluzie esti libera sa-ti faci autocritica si sa nu mai vorbesti in numele ”celor care nu au invatat destul si nu vor sa recunoasca ” .
Imi pare rau ca mi-am consumat doua minute din viata sa-ti scriu raspunsul acesta din care oricum nu cred ca vei intelege absolut nimic.....
In alta ordine de idei , felicitari celor care au promovat examenul in mod corect . Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc...
Pana sa mi te adresezi cu apelative precum "fato", ce ar fi fost sa citesti cu atentie ceea ce am scris? am mentionat eu undeva ca mi se pare corect examenul? eu doar am o problema cu cei care nu stapanesc bine limba romana si se vad avocati...ba chiar sunt nemultumiti ca nu au devenit avocati in urma unor lucrari care contin fel si fel de formulari...NICIODATA NU AM AFIRMAT CA MI SE PARE CORECT FELUL IN CARE AU FOST NOTATE LUCRARILE si nici NU AM GENERALIZAT...daca nu ai fi citit printre randuri, poate ai fi inteles si tu ceva :) si uite ca am fost suficient de amabila sa iti inapoiez cele 2 minute.
Voi va certati degeaba. Am vazut ca incercati sa va mobilizati sa faceti ceva, dupa contestatii, pentru ca examenul nu a fost corect. M-am uitat si eu din curiozitate pe theadurile din anii trecuti, cu acelasi subiect: Admitere barou.
Aceleasi reactii, unii fericiti ca au scapat, altii complet dezamagiti, unii suparati ca au fost "furati", altii multumiti per total de tot...
Recunosc, nu stiu cum m-as fi simtit daca s-ar fi afisat rezultatele si pentru mine dupe n luni de la examen. Stiu ca pana si cele aproape cele 3 saptamani cat am asteptat si eu au fost cumplite.. Refresh dupa refresh pe pagina baroului, eram in alerta de fiecare data cand se afisau la un alt barou... Cumplit, ce sa mai lungesc...
Dar legat de note, nu stiu ce sa zic. Poate doar sunt eu norocoasa si ca din cauza asta mie mi s-a parut ca notele, chiar au fost corecte.
De cate ori nu mi s-a intamplat la facultate sa aud: "oh, vai... invat pentru acest examen de x luni/saptamani...". si sa am dupa surpriza ca persoana in cauza a luat aceeasi nota ca si mine, care invatasem 2 zile. Asa ca, daca voi chiar ati invatat atat de mult timp, ati scris si ati picat.. Ori v-au coplesit emotiile, ori ce ati scris, nu ati scris bine.
In alta ordine de idei, nu va faceti sperante ca va veti putea vedea lucrarile. Nu s-a intamplat pana acum, nu cred ca se va intampla de acum incolo.