ravanajupiter a scris:
Domnisoara(doamna) se vede ca dumneata cunosti asa de bine "nesimtirea"!Ma intreb de ce oare,nu cumva si dumneata.........?Ca de obicei oamenii ii caracterizeaza pe ceilalti dupa propriile experiente si dupa propriul caracter!!!Daca te doare in cot de examenul asta,iar pe altii burta si pretinzi ca esti educata,desteapa si cu o inalta moralitate,te rog respectuos sa stai dumneata cu durerea in cot si pe noi sa ne lasi cu durerea noastra de burta!Am dreptul pe drepturile mele sa fiu nesimtit sau nu imi dai dumneata voie!!?Mai "lasa-ne" cu filozofiile astea,lupii moralisti sunt peste tot ,de aia sunt sisteme corupte in tara asta!!!!Lupi moralisti imbracati in piei de oaie,nu mai tine vrajala!!!!
Mai Razvanel, daca asa te numesti tu, daca ai lua in considerare faptul ca am note peste 5 si, totodata, faptul ca nu am invatat (doar am citit) si nici nu am copiat, ai putea sa concluzionezi ca m-a ajutat foarte mult gramatica :) Daca imi vorbesti urat si esti nesimtit, asta nu poate decat sa ne spuna destul de multe despre caracterul tau, intrucat nu cred ca te-am jignit, si chiar daca as fi facut-o, tu, ca un intelectual desavarsit ce te pretinzi, nu ar fi trebuit sa te cobori la nivelul meu...nu e decent sa iti versi frustrarile pe ceilalti, nu este vina lor :) cat despre intrebarea ta cu privire la calitatea mea de profesoara, ei, afla ca nu sunt...dar daca ai nevoie de niste meditatii la limba romana, nu ezita sa ma contactezi....data fiind criza, te voi medita cu placere, contra cost, desigur :)))