Astazi pe realitatea tv a fost editat topul spagilor in Romania. Locul 2 e ocupat de barou, intre 12.000 si 40.000 de euro. Refuz sa cred ca e adevarat. Sper ca examenele sa ne demonstreze ca e doar o minciuna si nu o practica!
aradna a scris:
Eu una sunt deschisa sa primesc lectii de pricepere in meseria de protestatar.Felicitari Cristina pt.reusita! Anul trecut daca nu ma insel protestai si tu la fel de vehement .
Permite-mi te rog sa imi arog, nemeritat, rolul de profesor de proteste. Ce am facut eu?
1. Am dat mail in fiecare zi, cu acelasi text, la toate adresele de mail de pagina BB (text scurt si simplu: Vrem un examen corect si o corectare transparenta. NU ne oprim. Ne organizam)
2. Am postat comentarii si link la petitia noastra pe toate siturile pe care m-am priceput.
3. Am trimis mail catre prietenii mei, cu profesii juridice sau studenti la drept, cu rugaminte de a semna petita mentionandu-si calitatea.
4. Am dat mail la 20 de ONG-uri. Va invit sa scrieti un mail de 3-4 fraze in care sa cereti sustinerea unui examen corect catre Asociatia pentru implementarea democratiei, Transparency International, Centrul pentru resurse juridice, Institutul pentru politici publice, in cc treceti cate va redactii de presa: Realitatea Protv, Adevarul etc
pai eu le spargeam geamurile anul trecut:D:D:D:D
anul asta sunt cuminte :D:D
eu anul trecut am trimis prin fax timp de 48 de ore aceiasi contestatie.