proastasatului a scris:
Si mie mi s-ar parea corecta o contestatie face-to-face cu teza si baremul alaturi. Restul e literatura.....basme. Dar evident nu se doreste! Asa cum exista taxe ptr restante ar putea fi introdusa o taxa de contestatii. Sa vezi cum nu s-ar mai face contestaii pe banda rulanta, inclusiv cu nota 1, si cum si corectorii ar depune o munca corecta si retribuita. Dar si cei care corecteaza, sa zicem asa, contestaiile, pe 2 lei si o maslina, cat si cei care fac contestatii, ca nu costa si nu strica, nu fac altceva decat sa isi aduca contributia la decredibilizarea invatamantului si justitiei. Veti spune ca sunt cuvinte mari, dar nu e asa. Prin fiecare pas stramb si fraudat creste monumentul necinstei devenit, din nefericire, aproape sinonim cu Romania. Iar noi toti, prin atitudinea noastra mioritica (iar o sa ma certe Andreea) adaugam necinstei lipsa celei mai elementare demnitati!!!
Cum sa te cert? :)) dar ma amuza ca folosesti cuvinte precum "mioritic" pentru a ne caracteriza... ai spus ca ai urmat cursurile unui master in strainatate...se intampla si acolo aceleasi lucruri, nu ai observat? se dau banuti si la ei...diferenta intre Romania si alte state consta in nivelul de trai...la noi a fost criza dintotdeauna, salariile mici i-au facut pe oameni sa se preteze la fel si fel de aranjamente....demnitatea si integritatea nu pot constitui principii decat intr-o societate ideala..ori cum aceasta nu exista, slabe sanse sa avem de-a face cu oameni care sunt principiali..motiv pentru care ar trebui sa ne bucuram de fiecare data cand avem ocazia sa intalnim o persoana cu o integritate morala desavarsita..Cred ca a fi avocat nu presupune nici demnitate si nici integritate, pt. ca nu banii ne vor ghida in cariera, ci suma lor.
Nu cred ca vor afisa rezultatele contestatiilor mai curand de 3 saptamani...ar cadea in penibil daca ar face-o.