Dragii mei, este prima oara cand postez pe acest forum (de fapt, cred ca este prima oara cand postez pe orice forum). Am dat si eu examenul in sesiunea noiembrie 2010. Sunt in totalitate de acord cu faptul ca organizarea examenului in toate aspectele sale(inclusiv corectarea lucrarilor si rezultatele finale) a fost jignitoare la adresa candidatilor. Sunt, de asemenea, de acord cu faptul ca ceva trebuie sa se schimbe. Cu toate acestea, ma doare sa vad ca se plang de faptul ca nu au ajuns avocati oameni care nu stapanesc nici macar elementele esentiale ale gramaticii limbii romane. In opinia mea, conditia sine qua non a promovarii unui asemenea examen este stapanirea limbii in care doresti sa te exprimi. Tocmai din cauza neindeplinirii acestei conditii am serioase indoieli asupra continutului juridic al lucrarilor unor foarte revoltate personaje ale acestei comunitati on-line.
Asadar, incercati sa va temperati atitudinea si sa lasati initiativa revoltei in mana putinilor care au fost cu adevarat nedreptatiti!
Inca ceva ce m-a frapat...Foarte multi membri ai acestui forum au adoptat fata de metodele de copiere de la examen o atitudine circumscrisa proverbului „hotul neprins, negustor cinstit”. Mai mult decat atat, existau urari de succes adresate laolalta celor care s-au chinuit invatand si acestor farsori. Este strigator la cer! Sa le fie rusine atat celor care au copiat, cat si celor care au incurajat astfel fraudarea examenului! Sper ca aceasta profesie le va fi interzisa respectivilor pe vecie...
Cu urari de progres, va salut!
Cine se pricepe mai bine,sa faca un grup public pe facebook,cu subiectul "transparenta " BB,in cadrul caruia sa promoveze si petitia si sa se poata aduga si comentarii!!!!Eu am incercat,dar nu ma pricep destul,se pare!!!!Si construiti si un eveniment acolo cu intalnirea de marti!!!!