proastasatului a scris:
Blonduto,
Citam, sa invatam: "te invit sa faci o lectura asupra mesajelor tale...".
Vezi daca te-ai avantat la mai mult de 2 semi propozitii? Uite ce a iesit! Lectura 'asupra'. Ca bine ziceai, cand ai dreptate ai, ar face intr-adevar bietul dom' Pruteanu infarct citind astfel de "cugetari". Suculente si din punctul de vedere al limbii romane si din cel al profunzimii gandirii. Ia-o si tu mai usor! Nu e graba.
Cat priveste 'aprecierea' dnului decan, cu sinceritate marturisesc, ca am depasit varsta la care cautam aprecierea celor din jur, pentru a gasi confirmare.
Dar nu te grabi. Ti-am spus ca iti tin pumnii. Vine ea si varsta la care nu mai plangi dupa aprecierea si confirmarea celor din jur, cat si varsta la care propozitiile devin mai facil de alcatuit. Asa ca mai bine mergi la culcare cu cainele sau iubitul sau ambii, si inchei cu aberatiile pe ziua de astazi.....Vai....e 1 si un sfert dimineata, asa ca ai o zi intreaga in fata ta...ce sa zic.......poate dormi mai mult si in felul asta gresesti mai putin.
Noapte buna.
offff, saraca de mine, ca incoerenta mai sunt :))
"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" ce sa fac, eram obosita...dar cred ca ai inteles ideea...daca te linisteste, chiar am dormit pana acum :D