aradna a scris:
Azi am fost la baroul Bucuresti pt.a o audienta la decan,dupa ce am fost plimbata de la un secretariat la celalalt ,secretara domnului decan imi spune ca domnul decan nu are program de audiente nici azi nici in alta zi deoarece domnia sa a decis sa nu primeasca pe nimeni in audienta.In urma acestui raspuns am decis sa imi fac cunoscuta nemultumirea prin afisarea acesteia pe un carton mare iar cu acest carton am defilat pe colidoarele baroului si prin fata acestuia.Si acum surpriza! La secretariat ,multime de oameni nemultumiti de felul in care s-a corectat si recorectat lucrarile.Surpriza deabia acum incepe!! Treceau pe linga mine care mai decare si se opreau dar nu pentru a fi solidari ci pt. a ma sfatui sa nu fac asta deoarece nu voi mai fi admisa niciodata in rindul avocatilor din baroul Bucuresti!!!! Iata atitudine de "nemultumiti"!!!!!!!
Bravo,
M-am hotarat sa solicit in scris expediat prin posta cu confirmare de primire cererea de primire in audienta. Dnul decan are o intelegere particulara a relatiei drepturi si obligatii corelative, in sensul in care crede ca functia ii confera doar drepturi nu si obligatii. Il putem anunta pe decan ca Papa cat si Presedintele Romaniei acorda audiente.