Buna ziua! Tin sa precizez ca am ramas fara toate actele de identitate in urma unui incendiu. Nu am niciun act care sa mi dovedeasca identitatea. Ce trebuie sa fac? Cui trebuie sa ma adresez in aceasta situatie destul de grava? Multumesc!
Justitiarul711
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aveti nevoie de o dovada de la politie/pompieri, din care sa rezulte ca a fost un incendiu in urma caruia v-au ars actele de st.civila si de identitate. Era bine daca aveati pe undeva un act cu poza, v-ar fi ajutat pentru a nu fi verificata de politie. Veti obtine o carte provizorie, pentru inceput, pe baza careia veti solicita certificatele de stare civila(nastere, dupa caz casatorie, certif. nastere copii, sentinta de divort), dovada adresei de domiciliu(contractul pe casa), chitanta de 7 lei, dupa care veti solicita si primi o carte de identitate.
Bună ziua! Soțul meu a fost dat în judecata pentru mărirea pensiei alimentare. Instanta a hotărât sa i dea 25% din venitul net. De la financiar de la serviciu i sa spus ca se iau în calcul și primele și alte sporuri. Este adevărat? Se iau în calcul și primele?
Eliberare cip
calindan2013
Buna ziua,
Locuiesc in Cluj-Napoca si am nevoie sa imi fac o carte de identitate provizorie, deoarece nu detin actele necesare pt imobilul in care locuiesc. ... (vezi toată discuția)