avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Rezidenta fiscala

Buna ziua, copilul meu de 25 de ani a lucrat un an partime la Kaufland si de 3 ani lucreaza si plateste taxe in Anglia. Prietena lui a terminat facultatea in Anglia si in prezent lucreaza si plateste taxe tot acolo. As dori sa va intreb daca copiii au obligatii fiscale si in Romania avand in vedere ca nu sunt asigurati la sanatate (platesc mereu investigatiile pe care le fac in concediu) sau la alte contributii. Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata cass pentru un minor cocancl cocancl Buna ziua, Sunt casatorit si sotia are o fetita de 6 ani dintr-o casatorie anterioara suntem impreuna de 5 ani si jumatate, am trecut fetita pe numele meu pe ... (vezi toată discuția)
Proces drept de vizita minor danaharby danaharby in anul 2007 am nascut un baietel nefiind casatorita cu tatal, acesta l-a recunoscut si la o luna de la nastere am deschis proces pt incredintare pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - pasi mihaelapintea mihaelapintea Buna ziua , As dori sa imi spuneti care sunt pasii ( ce documente ) pe care ar trebui sa ii urmez in vederea intrarii in concediu prenatal si pentru ... (vezi toată discuția)