avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA de recuperat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA de recuperat

Buna ziua, ce se intampla cu tva de recuperat, pentru care nu s-a cerut rambursare,cand se va trece la sistemul SPLIT TVA?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 09:56, 28 Septembrie 2017
Nu are legatura cu sistemul plata defalcata a TVA. Il puteti solicita la rambursare.
multumesc pentru raspuns, dar nu vreau sa solicit rambursarea TVA.Ma intereseaza daca pot recupera ca si pana acum prin decontul de tva.
Da, veti putea recupera ca si pana acum. Plata defalcata, nu are legatura cu deductibilitatea, care e reglementata de Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor urgent prescriere tva de recuperat mioara danaila mioara danaila Buna seara, o firma este cu tva de recuperat incepand din 2009 si pana astazi( de 5 ani) Toate deconturile au fost depuse lunar .In ianuarie 2014 s-a primit ... (vezi toată discuția)
tva de incasat firma suspendata si ulterior reactivata mircea_arj mircea_arj Buna ziua, la suspendarea activitatii firma avea de incasat TVA .Acum vreau sa reactivez firma si intrebarea mea este ce se intampla cu acei bani?Cineva imi ... (vezi toată discuția)
Solicitare rambursare tva-decont ramona chisalita ramona chisalita Buna seara. In situatia in care, ca urmare a solicitarii rambursarii TVA, s-a stabilit de catre inspectorii de la finante ca o parte din TVA nu este ... (vezi toată discuția)