avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare CIM fara transmitere ITM a fisierului rvs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare CIM fara transmitere ITM a fisierului rvs

Am adaugat CIM unei angajate astazi 13.09.2017 cu incepere activitate de pe 14.09.2017, si sunt nevoita sa-l anulez deoarece acest CIM nu-si mai produce efectele ( inceperea activitatii inca nu se stie cand o sa fie, probabil cu 01.10.2017).
Cum procedez in acest caz? Precizez ca nu l-am transmis catre ITM.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
andad, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 13 Septembrie 2017
Folositi optiunea de radiere din REVISAL.
Functia radiaza contractul nu salariatul da?
Inca nu s-a hotarat cu ce data incepe, astfel o sa-l radiez si cand se hotaraste o sa-l adaug din nou.
Multumesc frumos!
Functia radiaza contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca la angajare vladp33 vladp33 Cand trebuie semnat de catre angajat contractul de angajare? Din ce stiu eu, daca nu s-a modificat intre timp, cu o zi inainte de inceperea efectiva a ... (vezi toată discuția)