avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENT! Am vândut o mașină și cumpărătorul s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENT! Am vândut o mașină și cumpărătorul s-a răzgândit

Buna. Zilele trecute am vândut o mașina cu nr rosii unui domn,iar următoarea zi mi a adus-o înapoi cerându-mi banii și acuzând ca mașina nu e așa cum am zis eu,ca a dus-o pe tester. Precizez mașina e intr o stare buna și estetic cât și funcțional. Contract de vânzare cumpărare nu s-a făcut. Are doar o poza cu buletinul meu. Acum eu întreb: poate sa facă ceva dacă eu nu vreau sa ii dau banii? Deoarece nu are motive întemeiate. El mi a zis ca va apela la justiție și ca merge sa vorbească cu un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
AndreeaLD, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreeaLD , utilizator 13:58, 13 Septembrie 2017
Deoarece domnul a zis ca merge pe încredere. Iar eu m am gândit la același lucru. Nici nu a solicitat acest lucru. La întrebările de mai sus am răspuns. Precizez ca fiscalul nu i l am dat inca. Urma sa îl dau când înmatricula mașina. In rest i am dat toate actele mașinii.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
AndreeaLD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cumparator masina Moghy Moghy Am decis sa imi vand masina proprietate personala deoarece am anumite probleme de sanatate si aveam nevoie de banuti sa merg in afara pentru operatie. Am pus ... (vezi toată discuția)
Teapa inmatriculare ulise_noob ulise_noob Cer scuze daca postez unde nu trebuie. Sunt disperat si caut un ajutor de oriunde si de la oricine cu un sfat . La data de 27.12.2010 am cumparat un Opel ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu vicii ascunse demonel demonel salutare. am vazund acum 3 saptamani o masina unui avocat... am fost de acord sa faca orice test cu masina, sa o puna pe ce tester vrea el,etc. astazi ma suna ... (vezi toată discuția)