avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suport financiar mame la postliceală
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suport financiar mame la postliceală

Buna ziua.Se primeste ceva ajutor pt mame pt cresterea copilului,daca frecventeaza o postliceala?multumesc.o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 13 Septembrie 2017
Numai daca o frecventeaza la zi.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca se poate,imi puteti spune unde trebe da ma adresez?si ce acte sunt necesare?
La Primaria de care apartineti cu domiciliul.

Actele necesare întocmirii dosarului pentru obținerea alocației de stat
[ link extern ] /

Actele necesare întocmirii dosarului pentru obținerea indemnizației pentru creșterea copilului
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Lucia-Patricia92 Lucia-Patricia92 Buna ziua.Sunt mama a doi copilasi gemeni, nascuti in luna noiembrie. La locul de munca am avut intrerupere in perioada 08.12.2014-27.03.2015. Nu voi beneficia ... (vezi toată discuția)
Solicitare de acordare a alocatiei de stat pentru copii andreea_mares andreea_mares Buna ziua, Am o nelamurire legata de continutul dosarului pentru solicitarea alocatiei de stat pentru copii: in situatia in care, din motive personale, am ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil haba haba as dori sa stiu unde ma pot duce sa ma interesez de aceasta indemnizatie?la primarie?la C.A.S.?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.!!!va multumesc. (vezi toată discuția)