avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli judiciare

Bună, am o condamnare de 3 ani cu suspendare, într-un dosar penal( înșelăciune) sunt obligata sa plătesc cheltuielile de judecată în sumă de 4400 lei bani de care nu dispun sa ii dau in termen de 3 luni. Dacă nu plătesc în termenul acesta ce se întâmplă? Menționez că sunt salariat, se poate sa mi se facă proprire executorie pe salar? Mi-ar fi mult mai bine așa pt că nu am de unde sa ii dau banii o data... Mi-e frica sa nu se anuleze condamnarea cu suspendare și să primesc cu executare...aștept un răspuns va rog frumos. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:06, 13 Septembrie 2017
NU se dispune revocarea suspendarii executarii pedepsei sub supraveghere in cazul dvs., ci veti fi executata silit, in cazul in care nu platiti in termen. Deci ar fi bine sa platiti in termenul de 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare bella86 bella86 Bună, am o condamnare de 3 ani cu suspendare, într-un dosar penal( înșelăciune) sunt obligata sa plătesc cheltuielile de judecată în sumă de 4400 lei ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare ContSters177235 ContSters177235 va rog sa mi spuneti 1.care este timpul limita ptr plata cheltuielilor jucatoresti? 2.cum se interpreteaza art 359 cod de procedura penala care atrage ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare - modalitati de plata mario999 mario999 Buna ziua ma numesc Mario am 17 ani si de curand am fost eliberat sub supraveghere mai precis am primit 2 ani cu incercare si 1 an cu executare.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)