avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli judiciare

Bună, am o condamnare de 3 ani cu suspendare, într-un dosar penal( înșelăciune) sunt obligata sa plătesc cheltuielile de judecată în sumă de 4400 lei bani de care nu dispun sa ii dau in termen de 3 luni. Dacă nu plătesc în termenul acesta ce se întâmplă? Menționez că sunt salariat, se poate sa mi se facă proprire executorie pe salar? Mi-ar fi mult mai bine așa pt că nu am de unde sa ii dau banii o data... Mi-e frica sa nu se anuleze condamnarea cu suspendare și să primesc cu executare...aștept un răspuns va rog frumos. Mulțumesc
Si platile esalonate pot fi acceptate in masura in care veti face dovada ca nu ati avut venituri suficiente pentru acoperirea in intregime a acelor cheltuieli.
Dupa fiecare plata prezentati dovada achitarii biroului de executari penale al instantei care a pronuntat hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare bella86 bella86 Bună, am o condamnare de 3 ani cu suspendare, într-un dosar penal( înșelăciune) sunt obligata sa plătesc cheltuielile de judecată în sumă de 4400 lei ... (vezi toată discuția)
Solutia in dosarul nr. 8284/215/2010 ionuts1982 ionuts1982 eu nu inteleg ce spun acolo sunt o gramada de articole si de fapt nu stiu ce pedeapsa am , ce trebui sa fac sa pot sa conduc dinou.va rog sa va uitati poate ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta-anulare permis si termen redobandire lucyemy91 lucyemy91 buna ziua in primul rand mi s-a luat permisul pentru alcool si dupa o lunga perioada mi s-a dat sentinta definitiva insa nu prea stiu ce inseamna am inteles ... (vezi toată discuția)