avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura neachitată de 10 luni
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura neachitată de 10 luni

Buna ziua!

Am o factura emisa catre o societate pe actiuni cu capital majoritar de stat si neachitata decat partial. termenul de plata era de 30 zile de la data emiterii, respectiv aproximativ sfasitul anului 2016.

Le-am facut o adresa de bun simt si le-am transmis-o prin email.
Le-am facut si o notificare pe care le-am transmis-o prin email si in curand o sa o trimit si prin posta respectand prevederile codului civil.

Cam cat ar dura intreaga procedura daca as hotari sa merg in instanta ?

Caut un avocat dispus sa ma reprezinte, deci va rog oferte in privat.

Suma neachitata este de doar 11.000 lei, dar as vrea sa le solicit si penalitati si cheltuieli de judecata. (asta nu inseamna ca nu sunt dispus sa platesc o diferenta din buzunarul firmei, daca va fi nevoie, pur si simplu vreau sa ii "invat minte" ca nu e frumos sa-ti ignori prestatorii de servicii).

Contractul a decurs ok, serviciul a fost prestat si confirmat de ei. Pur si simplu s-au oprit din a plati si de atunci ma ignora.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Deconectare abuziva eon snake69fast snake69fast Buna ziua. Pe parcursul anului trecut (2015) am avut diverse probleme financiare si astfel am intarziat inclusiv cu plata facturilor de utilitati cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o factura de la o societate juridica pentru ... virgilbrd77 virgilbrd77 Buna ziua, Am primit o factura de la o societate juridica pentru prestari servicii neconcordante cu realitatea, factura fiscala a fost transmisa pe email o ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot ajuta copilul - probleme cu invatatoarea 1maymay 1maymay Buna ziua, Baiatul meu a inceput clasa pregatitoare anul acesta. Invatatoarea lor striga extrem de mult la clasa (am auzit-o, nu exagerez) si copilul a ... (vezi toată discuția)