avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Chemata in judecata pentru neplata unui IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Chemata in judecata pentru neplata unui IFN

Am luat un imprumut online de la un ifn ocean credit, si m-au dat in judecata pentru neplata sumei imprumutate plus dobanzile aferente. Specific ca nu am semnat nimic olograf sau digital, doar numele si prenumele mi s-au cerut pentru acordarea acestuia. Acest ifn poate obtine prin judecata punerea unei popriri pe venit? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:05, 14 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă permite legea să vă însușiți niște bani care nu sunt ai dvs, și de care nu aveți nevoie.
Dacă IFN-ul "din greșeală" va virat o suma de bani, dvs aveați obligația să o returnați, nu să vă însușiți foloase necuvenite.
Deci, IFN-ul poate apela la un executor judecătoresc pentru a-și recupera banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract împrumut online zaplo AllyMagd AllyMagd Buna ziua. In cadrul unui credit luat online in 2015, de la zaplo IFN, totul făcut electronic, contract semnat electronic ( la semnătură client era o ... (vezi toată discuția)
Datorii ONU EMIL ONU EMIL Am imprumutat unei societati o suma de bani prin banca si numerar.Am facut un P.V in 11.07.2008, prin care administratorul soc. recunoaste ca a primit suma de ... (vezi toată discuția)
Insusire bun necuvenit carmena_iasi carmena_iasi Buna seara. Am o problema cu o vecina careia i-am imprumutat acum cca 10 ani un bun ce a apartinut bunicii mele, cu titlu de imprumut si cu intelegerea sa-mi ... (vezi toată discuția)