avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Buna ziua ,
Locuiesc intr-o casa tip CFR proprietate personală (am cumpărat-o de la icral/romvial) in anul 1994 terenul curte aferent acestei locuinte , a ramas in chirie la romvial insa as vrea sa-l trec in proprietate in baza legii 10 ca toți ceilalți vecini de pe strada . De la primărie insa mi s-a comunicat (dupa ce am fost trimisă sa adun o serie întreagă de documente si declarații de prin arhive si de pe la notari) asadar am fost nstiintata ca nu mai este posibil sa primesc titlul de proprietate ca si vecinii mei , sub pretextul ca "la ei a fost o eroare ,o interpretare gresită a legii 10". Întrebarea mea este daca s-a interpretat gresit la aproximativ 50 de persoane care este impedimentul sa se dea aceeasi interpretare inca unei persoane ?ar fi oportun sa ma duc in audiență la prefectura sau sa ma adresez unei instanțe ?
Multumesc foarte mult.
Zoica Susurinca
Cel mai recent răspuns: susurinca , utilizator 07:18, 17 Februarie 2018
Ma poate ajuta cineva cu informatii ? Daca ma adresez instanței cam cat de repede pot primi soluționarea? Prefectura însăsi m-a îndreptat catre a de judecată !!!


Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: ... Ileana2022 Ileana2022 Trebuie să rectific o eroare materială în adresa apartamentului: este scrisă greșit scara, atât în contractul de vânzare-cumpărare (întocmit în ... (vezi toată discuția)
Intabulare sev27mar sev27mar Ce pot face ca sa schimb intabularea apartamentului meu pentru ca cei de la IGO au gresit si au intabulat vecinul de la scara B pe apartamentul meu iar pe mine ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie brianam brianam Buna ziua Am o problema cu extrasul de Carte Funciara. In CF meu este notat apartamentul 1 in loc de casa de locuit. Apartamentul 2 este vecinul care are tot ... (vezi toată discuția)