avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie

Buna ziua
Am o problema cu extrasul de Carte Funciara. In CF meu este notat apartamentul 1 in loc de casa de locuit. Apartamentul 2 este vecinul care are tot casa si care sta la 10 m de mine-intrarea la el fiind de pe alta strada.Candva in tr-un Cf vechi exista CASA CU 2 APARTAMENTE,habar n-am cum s-a notat asa. Am facut iesire din indiviziune, acum am CF-ul pe numele meu, insa figureaza apartament nr. 1. Am depus o cerere la primarie dar imi spus ca nu pot sa-mi rectifice Cf-ul din apartament in casa si sa ma duc in instanta. Ce pot sa fac_
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:29, 7 Noiembrie 2012
Adresati-va Arhivelor nationale ale statului, anexand acte doveditoare.
Ulterior sunteti persoana decidenta.
Adresati cerere oficiala la OCPI responsabil pentru indreptare eroare de notare in evidente
Conditionat de concluziile registratorului sef al OCPI,puteti analiza oportunitatea altor demersuri in instanta,in vederea obtinerii de hotarare care sa fie notata in cartea funciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresă greșită în cartea funciară. cum se poate rectifica? Maria-p Maria-p Am si eu cartea funciara gresita,mai exact adresa apartamentului. Va rog sa ma ajutati cat de grava este situatia si cum se poate rezolva ? Este vorba de un ... (vezi toată discuția)
iesire din indiviziune-inscriere in carte funciara rody54 rody54 Am facut o iesire din indiviziune pe cale judecatoreasca pentru o casa in care sunt 6 apartamente.Sentinta a avut o eroare referitoare la suprafetele a 3 ... (vezi toată discuția)
Rectificare cf ?sau altceva? monicah monicah am mostenit o casa de la parinti,am facut succesiunea dupa titlu de poprietate dar la cartea funciara din extras reiese ca avem numai 1/2 din casa restul este ... (vezi toată discuția)