avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj voluntar cu sultă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj voluntar cu sultă

Se poate anula sau modifica partajul voluntar cu sulta facut intre mostenitori? Este vorda de 2 terenuri intravilane, una avand o magazie si cealalta o casa familiala.La unul din mostenitori nu-i convine faptul ca suprafata de teren este mai mica ca si celalalt teren. Multumesc
Cel mai recent răspuns: mlh man , utilizator 13:59, 15 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actul de partaj întocmit la notar este titlu executoriu. Nu se poate modifica decât cu acordul părților, prin act adițional, prin instanta pierde timpul inutil.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire teren in spatele casei florinmihai68_42 florinmihai68_42 Buna ziua .Exista un titlu de proprietate in care apar doua surori.Exista mai multe terenuri astfel:curte si casa intravilan 600 mp,gradina intravilan ... (vezi toată discuția)
Anulare renuntare la mostenire darek40 darek40 Buna ziua, In urma decesului bunicului meu urmata de cel al tatalui meu ne-am prezentat in fata notarului pentru dezbaterea succesiunii. Masa succesorala a ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar fara intabulare? justme1 justme1 Buna ziua, as dori sa fac fac succesiunea dupa moartea parintilor mei (suntem doi frati). Ne-am inteles asupra impartirii si am mers la notar, cu toate actele ... (vezi toată discuția)