avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Probleme in cazul a doua CIM cu norma intreaga, unul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Probleme in cazul a doua CIM cu norma intreaga, unul finantat din fonduri europene?

Buna ziua

O cunostinta ma intreaba daca, avand deja un CIM cu norma intreaga la un angajator (domeniu IT), poate semna un al doilea CIM cu alt angajator (o universitate), tot cu norma intreaga, postul fiind finantat din fonduri europene.

Al doilea angajator i-a pus in vedere ca nu poate depasi 12h/zi (deci nu poate avea doua norme intregi) iar autoritatea care verifica proiectele finantate din fonduri europene poate decide sa nu mai ramburseze angajatorului contravaloarea salariului, in acest caz angajatorul avand optiunea de a-l executa silit pe angajat.

Orice sfat este binevenit.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL , Consultant credite si finantari 13:25, 28 Septembrie 2017
Dupa parerea mea cel mai bine este sa adreseze aceasta intrebare ITM-ului de care apartine Universitatea, intrucat este o chestiune discutabila.
Eu sunt consultant in accesare fonduri nerambursabile si ma confrunt adesea cu aceasta intrebare. Nu exista o explicitare clara in lege care sa interzica doua contracte de munca cu norma intreaga, insa cum la noi totul este discutabil...nu se poate sti cu exactitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat proiect cu finantare europeana hana10 hana10 Buna ziua! Am avut bafta de a lucra in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene printr-o universitate. Am fost implicata in calitate de coordonator ... (vezi toată discuția)
Penalizari de intarziere la deplasari externe din fonduri nerambursabile Panda2 Panda2 E corect ca departamentul financiar-contabil al unei universitati de stat sa perceapa penalizari de intarziere pentru o deplasare externa efectuata de un ... (vezi toată discuția)
Executare silita sume refuzate la plata din fonduri externe nerambursabile eagle_free eagle_free Buna ziua. Ma adresez dvs. pentru a lamuri o problema. Daca cineva are de recuperat o suma de bani din fonduri nerambursabile prin executare silita, ... (vezi toată discuția)