avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl-d

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea : beneficiez de reduceri fiscale pentru angajati la SRL-D si daca nu accesez fonduri nerambursabile?sau toate facilitatile sunt legate de aprobarea proiectului de finantare
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 23:22, 28 Septembrie 2011
Da, beneficiati pentru maxim 4 salariati angajati cu norma intreaga. Depunerea proiectului e optionala. Conditiile obligatorii sunt: minim doua norme intregi angajate in medie pe luna, min 50% din profit reinvestit timp de 3 ani, respectarea codurilor CAEN (maxim 5) acceptate in program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui srl-d fetcu costel fetcu costel Buna seara, Va rog sa-mi spuneti,daca ptr.a ma incadra in programul de finantare cu 10000 euro(cf.OUG 6/2011 modificata), este obligatoriu sa am angajati ?? ... (vezi toată discuția)
Cea mai buna varianta pentru deschiderea unei firme Dan1310 Dan1310 Buna ziua, Intentionez sa imi deschid o firma si nu stiu ce sa aleg. Situatia este urmatoarea. Eu voi asigura servicii IT pentru patru firme si voi primi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire srl-d achizitii! derick derick Ghidul solicitantului pentru SRL-d zice asa: [quot]Pentru a fi incluse în investiţia eligibilă, activele corporale şi necorporale trebuie să ... (vezi toată discuția)