avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... testul poligraf in cauze civile
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

testul poligraf in cauze civile

Daca in ultimii ani, judecatorii ce instrumenteaza cauzele penale, prin incheiere de sedinta, solicita testul poligraf in tot mai multe cauze, ce ratiuni pot impiedica un judecator, in cauze civile, sa solicite testul poligraf al martorilor?
Ce reactie ar putea avea un judecator atunci cand un avocat face dovada sinceritatii martorilor sai printr-o expertiza extrajudiciara poligraf?
Daca are indoieli asupra sinceritatii martorilor , avocatul respectiv poate face copii dupa declaratiile lor si poate face plangere penala. In cursul urmaririi penale se va efectua daca se copnsidera necesar si testul poligraf.
Plangerea penala impotriva martorilor mincinosi este desigur o solutie. Din pacate este o solutie mare consumatoare de timp si nu numai. De ce dvs ca avocat ati prefera sa luptati pentru evidentierea nesinceritatii unei persoane prin actiunea directa asupra acesteia? Acest lucru se traduce prin a nega negatia acelei persoane. Este evident ca mult mai eficient si la indemana dvs. este garantarea afirmatiei (declaratiei) clientului pe care-l reprezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul poligraf in cauze civile "Andronic&Asociatii"- Societate Civila Profesionala de Psihologie Daca in ultimii ani, judecatorii ce instrumenteaza cauzele penale, prin incheiere de sedinta, solicita testul poligraf in tot mai multe cauze, ce ratiuni pot ... (vezi toată discuția)
Test poligraf si expertiza la i.c.c.j. Marka Marka Buna ziua! Dupa judecarea la instanta de fond si de apel, in recurs la I.C.C.J., se poate solicita si daca se admite testul poligraf? Aceeasi intrebare ... (vezi toată discuția)
Controverse privind proba cu testul poligraf cezarad cezarad Doresc sa va intreb care este temeiul juridic pe care il poate invoca un avocat in cursul judecatii unui apel cu privire la administrarea probei cu TESTUL ... (vezi toată discuția)