avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de coloaborare. Ce prevederi exista?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de coloaborare. Ce prevederi exista?

Buna ziua,

Lucrez online in IT (sunt un afiliat care promovreaza diferite servicii - sunt platit pe baza de comision).

Toti clientii sunt din afara Romaniei (deobicei din afara UE in paradisuri fiscale).

Contabilul mi-a zis ca am nevoie de un contract de prestari servicii de la fiecare client cu care lucrez. Pentru mine e ok si fara contract pt ca lucrez asa cu clientii mei de 10 ani.

1) Problema mea este ca nimeni nu vrea sa semneze contractele pe care le trimit online. As dori sa stiu daca ajunge acordul clientilor prin email? Adica eu trimit contractul nesemnat prin email, si clientul il accepta acolo printr-un simplu reply?

2) Fiecare firma are un site pentru afiliati. Cand ma inregistrez, trebuie sa dau accept la termeni si conditii. Acea pagina arata ca un contract insa nu contine datele firmei sau datele mele. Ajunge daca listez aceasta pagina in loc de contract?

3) conform legii ce trebuie sa contina un contract si in ce forma trebuie sa fie? E ok daca ii doar online si nesemnat?

Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: gistra , utilizator 13:32, 15 Septembrie 2017
nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot incheia un contract prin email? gistra gistra Lucrez online si clientii mei sunt din afara UE. Din pacate niciunul dintre ei nu vrea sa se complice cu contractele mele (tiparire, semnare, scanare, ... (vezi toată discuția)
Colaborare pe internet. am nevoie de contract? gistra gistra Lucrez cu cateva firme pe internet ca afiliat(le aduc clienti). Fac online marketing pentru ei. As dori sa stiu daca sunt obligat sa fac contracte cu aceste ... (vezi toată discuția)
Contracte cu clienti online raduma raduma Am un SRL, lucrez online,am doar clienti din strainatate. Am vorbit cu mai multi contabili si cateodata primesc raspunsuri diferite la urmatoarele ... (vezi toată discuția)