avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare pe internet. Am nevoie de contract?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare pe internet. Am nevoie de contract?

Lucrez cu cateva firme pe internet ca afiliat(le aduc clienti). Fac online marketing pentru ei.

As dori sa stiu daca sunt obligat sa fac contracte cu aceste firme? Majoritatea firmelor este din afara UE. Eu nu am nevoie de contract si nici ei, dar nu vreau sa iau vreo amenda la un eventual control ANAF.

Daca am nevoie de contract atunci acesta trebuie sa fie semnat? Ce trebuie sa contina? Sau ajunge daca trimit contractele prin email, si primesc acordul firmelor tot prin email?

Unele firme au o pagina de 'Termeni si conditii pentru afiliati' unde scrie clar despre ce este vorba insa formatul acestor pagini nu corespunde cu formatul contractelor din Romania. Adica nu au data, si nu contin datele firmei mele.

De exemplu daca ar fi sa-mi promovez siteul prin google, atunci cum as putea primi un contract semnat de la Google? Eu cred ca ar fi imposibil.
Cel mai recent răspuns: gistra , utilizator 10:24, 13 Iunie 2016
nu stie nimeni?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot incheia un contract prin email? gistra gistra Lucrez online si clientii mei sunt din afara UE. Din pacate niciunul dintre ei nu vrea sa se complice cu contractele mele (tiparire, semnare, scanare, ... (vezi toată discuția)
Contract de coloaborare. ce prevederi exista? gistra gistra Buna ziua, Lucrez online in IT (sunt un afiliat care promovreaza diferite servicii - sunt platit pe baza de comision). Toti clientii sunt din afara ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa inteleg raspunsul primit de la onjn respect_ respect_ ONJN = Oficiul National pentru jocuri de noroc. Ma ocup cu internet marketing (pe siteurile mele promovez siteuri de jocuri de noroc. De exemplu ... (vezi toată discuția)