avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... A inceput stagiunea!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

A inceput stagiunea!

Teatrul - este un mod foarte bun de petrecere timpului liber.
Ce piese v-au ramas in suflet, ce actori v-au scos din cotidian si pentru cateva ore v-au introdus "intr-o altfel de lume"?
Cel mai recent răspuns: Alyi , utilizator 22:14, 17 Februarie 2010
``Trei femei inalte `` l -am vazut demult la Teatrul de comedie .
si eu am vazut piesa...parca era cu Tudor Chirila...
Ce parere aveti despre ...balet?

Zilele acestea are loc la Sibiu a III-a Ministagiune de Balet:
-Divina Comedie -Teatul National, Serbia
-Baiadera (Dansatoarea Templului) -Valentino Dance Center, Japonia
-Poveste Japoneza -Valentino Dance Center, Japonia

Va recomand piesa "Toti fiii mei"; se joaca la Teatrul National din Bucuresti; toti actorii dau ce-i mai bun, insa Victor Rebengiuc face un rol extraordinar - ca de obicei. Iar daca "Straini in noapte" (cu Emilia Popescu si Florin Piersic) ajunge la voi in oras, NU RATATI!
Nu stiu cum sta treaba prin alte parti, dar la Teatrul National din Bucuresti, ca sa "prinzi" bilet la o piesa precum "Egoistul" sau "Sinucigasul" trebuie sa stai la o coada "ca la lapte" in alte vremuri, chiar ore bune, intrebandu-te daca mai ajunge si la tine; plus ca mai mult de 8 bilete de persoana nu se dau! E cu portia! Daca nu ma credeti, mergeti sambata (cand se pun biletele in vanzare pentru sapt. urmat.) sau in orice alta zi (dar sigur veti fi intampinati cu anuntul "Epuizat") si vedeti! Voi ati patit-o? Sunt oare oamenii mai deschisi catre acest tip de petrecere a timpului liber?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teatrul romanesc de altadata...  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Haideti sa incercam impreuna sa ne aducem aminte de cele mai frumoase secvente din teatrul romanesc, de marii titani ai scenei noaste artistice. Eu imi aduc ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)
Umilire copii la scoala RLS RLS Buna ziua, la o scoala gimnaziala din Satu Mare din lipsa salilor de clasa doua clase de a V-a se muta in fiecare ora in alta sala de clasa. Azi la ora de la ... (vezi toată discuția)