avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Romvial - recuperare chirie încasată ilegal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Romvial - recuperare chirie încasată ilegal

Buna ziua,
Tocmai ce am aflat ca societatea Romvial face încasări de chirii fara suport legal , lunar merg si plătesc chiria pe un teren curte pt care acum mi se cere de la "direcția taxe si impozite"si un impozit -retroactiv si cu penalizări de întârziere - in conditiile in care am platit si chirie la romvial .Am intrebat :" de ce? "
La Romvial mi s-a răspuns :"Pt ca asa trebuie !!!!! sa plătiți si la noi si la ei dupa cum vi se cer banii !!!!!"
La direcția taxe si impozite mi s-a răspuns :" nu doar la noi pt ca Romvial nu mai are baza legală sa incheie contracte de închiriere si nici sa încaseze chirii. Corect era sa va directioneze spre noi sa va facem decizie de impunere si sa vi se calculeze impozit pe terenul curte in folosinta!
Cum e corect ? Cine a gresit , Cum imi pot recupera banii si de la cine !?
Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-o casa cumparata prin legea 112/95, care are o curte. valipopa valipopa Locuiesc intr-o casa cumparata prin legea 112/95, care are o curte de 130mp care in continuare se afla in proprietatea primariei (sector1 Buc.) Pentru curte am ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale nurit nurit In anul 1997 am cumparat cf. legii 112 imobilul in care locuiesc cu terenul de sub casa, imobil situat intr-o curte comuna aflata in proprietatea Primriei ... (vezi toată discuția)
Pentru terenurile date in chirie de catre primarie mai trebuie platite si alte taxe ? smn_goga smn_goga Buna ziua, imobilul proprietate personala este construit pe terenul statului . Mai clar, casa este a noastra , terenul (de sub casa, garaj, curte si gradina) ... (vezi toată discuția)