avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitate

Doresc sa ma autorizez intr-o profesie liberala, pentru care se cer 7 ani ca vechime in specialitatea respectiva. Am terminat facultatea in anul 2011, si de atunci sunt incadrat cu norma intreaga pe o functie de specialitate. Deci ar fi 6 ani.
Totodata, din 2012 sunt angajat part time (2 ore / zi) si la o alta societate, in acelasi domeniu.
Ma pot autoriza chiar daca nu au trecut 7 ani de cand am absolvit facultatea? Se cumuleaza anii munciti in ambele locuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 14 Septembrie 2017
Nu se cumuleaza vechimea , daca activitatea s-a desfasurat concomitent in baza mai multor c.i.m.

In speta, nu aveti 7 ani vechime in specialitate , ci doar 6 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor? Alina Simina Alina Simina Doresc sa ma înscriu la un concurs la o instituție a statului și aici mi se cere vechime in specialitatea studiilor necesară ocupării postului minim 6 ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in specialitate Radu Cioban Radu Cioban Buna ziua! Va solicit sprijinul cu privire la calculul vechimii in specialitate. Unui CIM cu 2h/zi, la 4 saptamani lucrate ii corespund 1 saptamana vechime in ... (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor galgo galgo Dacă în acceaşi perioada au existat 2 contracte individuale de munca, respectiv una în perioada august 2013-iunie 2016 ( 2 ani şi 11 luni - funcţia de ... (vezi toată discuția)