avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitate

Doresc sa ma autorizez intr-o profesie liberala, pentru care se cer 7 ani ca vechime in specialitatea respectiva. Am terminat facultatea in anul 2011, si de atunci sunt incadrat cu norma intreaga pe o functie de specialitate. Deci ar fi 6 ani.
Totodata, din 2012 sunt angajat part time (2 ore / zi) si la o alta societate, in acelasi domeniu.
Ma pot autoriza chiar daca nu au trecut 7 ani de cand am absolvit facultatea? Se cumuleaza anii munciti in ambele locuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 14 Septembrie 2017
Nu se cumuleaza vechimea , daca activitatea s-a desfasurat concomitent in baza mai multor c.i.m.

In speta, nu aveti 7 ani vechime in specialitate , ci doar 6 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate, incadrare in specialitate aditza26 aditza26 Doresc sa ma autorizez la OCPI iar conditia de care ma lovesc este cea de vechime. Conditia de vechime in specialitate este de 1 an ca inginer sau 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor? Alina Simina Alina Simina Doresc sa ma înscriu la un concurs la o instituție a statului și aici mi se cere vechime in specialitatea studiilor necesară ocupării postului minim 6 ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in specialitate Radu Cioban Radu Cioban Buna ziua! Va solicit sprijinul cu privire la calculul vechimii in specialitate. Unui CIM cu 2h/zi, la 4 saptamani lucrate ii corespund 1 saptamana vechime in ... (vezi toată discuția)