avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social mamă singură cu doi copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social mamă singură cu doi copii

Bună seara! As dori sa știu dacă pot primi vreun ajutor pentru creșterea copiilor, pentru căldură sau orice alt ajutor în condițiile în care am 2800 lei în cartea de munca ( 2000 lei în mana), sunt singura și am doi copii, de 3 respectiv 11 ani. Cel de trei ani merge la grădiniță de stat, unde plătesc 15 lei pe zi. Stau cu chirie și îmi este foarte greu să-i întrețin. Am mai auzit ca guvernul decontează celor ce muncesc în București și au domiciliul la mai mult de 50km o anumita suma de bani pentru chirie. La primăria sectorului 1 am fost dar ei nu se ocupa de asa ceva și nici nu știu unde sa ma îndrume. Am întrebat pana și de chirii la stat dar nu se poate. Va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Reducere plata intretinere studenti ASOCIATIE PROPRIETARI ASOCIATIE PROPRIETARI Subiect: reducere plata intretinere studenti Buna, Am o mare rugaminte......unde ma pot interesa de reducerea la intretinere, oferita de primarie, ... (vezi toată discuția)
Reducere plata intretinere studenti ASOCIATIE PROPRIETARI ASOCIATIE PROPRIETARI Buna, Am o mare rugaminte......unde ma pot interesa de reducerea la intretinere, oferita de primarie, studentilor? Avem in asociatie doua studente ce stau ... (vezi toată discuția)
Bani de chirie Catach Catach Lucrez în orașul Cluj-Napoca de aproape un an. Stau în chirie și am citit în ceva articol, cum ca dacă lucrezi la o distanta mai mare de 50km de ... (vezi toată discuția)