avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna- datorie către furnizor telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna- datorie către furnizor telefonie

Am primit o scrisoare de la top factoring in care ma înștiințează ca am o datorie de la o telefonie mobila la care am avut un contract in august 2004 ,va rog sa mi spuneți ce ar trebui sa fac.Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2017
gi-jane2, moderator
Sa nu faceti nimic daca nu va prezinta decat acea scrisoare.
In principiu vorbim despre o creanta prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de bani de catre top factoring teodoraneagu333 teodoraneagu333 buna ziua, azi am primit o scrisoare de la top factoring in care scrie ca din anul 2011 am de achitat 3 ,56o.41ron, pentru o factura de telefonie COSMOTE.in ... (vezi toată discuția)
Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)
Somatie plata top factoring BirloiuD BirloiuD Buna ziua. Numele meu este Birloiu D, ieri am primit un plic de la o societate de recuperare Top Factoring prin care eram instiintat ca am de plata o factura ... (vezi toată discuția)