avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor în proces pentru dare de mită
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor în proces pentru dare de mită

Buna seara! Ma poate lamuri va rog frumos cineva cu o situatie in care ma aflu? Mai exact,acum doi ani am fost nevoit sa fac un denunt impotriva unei persoane pe care daca nu il faceam ma distrugeA FINANCIAR. Dupa flagrantul efectuat,persoana respectiva a recunoscut tot,eu am primit hartie acasa ca se claseaza infractiunea de dare de mita in ceea ce ma priveste iar persoana respectiva a fost condamnata cu suspendare. In timpul audierilor,aceasta persoana a declarat ca si seful lui era parte la bani si i sa deschis si lui dosar penal. Precizez ca eu cu seful lui nu am discutat niciodata despre spaga,nu imi-a cerut niciodata nimic dar persoana respectiva de cate ori vorbeam imi comunica ca face jumate=jumate cu seful lui! Acum,mi-a venit citatie sa ma prezint in calitate de martor in procesul sefului sau la tribunal camera preliminara!! Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca,imi trebuie avocat,ce inseamna camera preliminara si ce ar trebui sa fac,poate sa fie vreo problema in ce ma priveste?? Va multumesc din suflet!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
daniel_ionut2006, utilizator
Multumesc pentru sfat!!
Avocatul martorului poate interveni daca acesta este hartuit, daca se consemneaza altceva decat declara, etc.
Ba chiar opinez in sensul ca avocatul martorului are dreptul de a citi declaratia martorului care ii este client mai inainte de a fi semnata.
Se poate intampla sa se declare ceva si sa se consemneze altceva...
Rar...dar se poate intampla...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pune avocat cmarian90 cmarian90 Care este perioada maxima pentru a angaja un avocat ?? .sunt citat ca martor (vezi toată discuția)
Plangere penala-martorul poate fi asistat de avocatul ales la declaratia data? pitic1991 pitic1991 Buna seara, In timpul urmaririi penale un martor are voie sa se prezinte la declaratie asistat de avocat? Am facut o plangere penala si martorul s-a ... (vezi toată discuția)
Avocat ales pitic1991 pitic1991 Poate un avocat sa reprezinte in acelasi timp, intr-un dosar penal, in timpul urmaririi penale sa fie aparator ales al martorilor si sa-i insoteasca la ... (vezi toată discuția)