avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Amendă parcare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Amendă parcare

Tocmai am avut minunata placere de a primi o amenda pentru parcare neregulamentare, in comunicatul lasat in parbrizul masinii mele era era mentionat faptul ca aceasta contraventie se sanctioneaza cu 3 de penalizare si amenda in valoare de 580 de lei, totusi, din ce am vazut ca este mentionat in oug195/2002 nu pot primi o amenda pentru acest lucru mai mare de 490 aprox., totodata mai era notat faptul ca masina are culoarea gri, in timp ce masina mea are culoarea verde.
Ce as putea sa fac in acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
VladTolontan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:07, 16 Septembrie 2017
Aspectele invocate de dv mai ales cel legat de culoarea vehiculului nu sunt de natura sa atraga anularea PV contraventie
Daca totusi apreciati util si necesar,aveti dreptul prevazut si garantat de Legea Fundamentala de acces neingradit la justitie,
Puteti formula plangere contraventionala impotriva PV in temen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila
Este de preferat totusi sa apelati la facilitatea achitarii numai a jumatate din amenda in intervalul de 48 ore

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv contraventie regimul rutier + contestatie MihaiTTT MihaiTTT Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu o opinie. Unei colege i-a fost intocmit PV de contraventie pentru blocarea intersectiei in timp ce conducea ... (vezi toată discuția)
Comunicarea pentru parcarea neregulamentara se poate contesta ... Ein Mann Ein Mann Comunicarea pentru parcarea neregulamentara se poate contesta si dupa plata amenzii? In comunicare se mentioneaza ca fapta se sanctioneaza cu 435 lei si 2 ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto, amenda, puncte penalizare Blackmoon Blackmoon Buna seara, Am urmatoarea problema:mi s a ridicat autoturismul pe motiv ca nu am asigurat cel putin 1 m pentru circulatia pietonilor...bun, am platit sa mi ... (vezi toată discuția)