avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene

As vrea sa stiu daca se poate schimba planul de afaceri in cazul in care proiectul,a fost deja depus,semnat,banii intrati de 2 zile in cont...este vorba de un proiect pe agricultura,nu foarte complex,nu am stiut ,nu m-am informat suficient si acum vreau sa stiu daca se poate schimba planul de afaceri...
ai facut un plan si ca sa iti livreze urmatoarea transa de bani trebuie sa respecti planul si sa dai cu verificare la fiecare etapa. Altfel e posibil sa inapoiezi bani integral plus ceva dobanda
aici ai ceva informatii super generale [ link extern ]
[ link extern ]

cristodulo a scris:

ai facut un plan si ca sa iti livreze urmatoarea transa de bani trebuie sa respecti planul si sa dai cu verificare la fiecare etapa. Altfel e posibil sa inapoiezi bani integral plus ceva dobanda
aici ai ceva informatii super generale [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii on-line BARBU ANA BARBU ANA Va rog sa ma lamuriti si pe mine care sunt pasii care trb urmati pt obtinerea certificatului digital necesar pt depunerea decl on-line? Multumesc! (vezi toată discuția)
Clarificare eligibilitate masura 112 tudorman tudorman Am depus in aceasta vara un proiect pe masura 112 si datorita secetei mi-au fost calamitate culturile in diferite procente. Pentru asta pot sa-mi dea proiectul ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare de personal kalel103 kalel103 Buna ziua, Am anumite dileme si la sfatul unui amic, m-am decis sa postez intrebarile mele aici in speranta ca o sa primesc niste raspunsuri. Acum ... (vezi toată discuția)