avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare/Contestare Act adjudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare/Contestare Act adjudecare

Buna ziua, am achiziționat un imobil de la un executor judecătoresc , l-am platit integral, mi s-a facut actul de adjudecare la care s-a depus contestație ! Am inteles de la executor ca procedura de vanzare a fost întocmai îndeplinită si ca executarea silită are hotărâre definitivă! Ce se poate intampla?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:13, 17 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce anume se contesta privind actul de adjudecare. Ce se poate intampla? Mai mult decat anularea procesului verbal de licitatie sau uneori a actului de adjudecare, nu prea are ce sa se intample. Insa daca spuneti ca executorul v-a spus ca nu este nicio problema, atunci puteti sa stati linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de adjudecare ionica99 ionica99 Am participat de curand la o licitatie pentru un apartament care a fost scos la licitatie pentru neplata datoriilor catre asociatia de proprietari in urma unei ... (vezi toată discuția)
Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
Contestatie act adjudecare bamsel bamsel Buna Ziua, In urma unei licitatii de bunuri imobiliare, desfasurata la sediul executorului judecatoresc, am adjudecat un apartament. Exista posibilitatea ... (vezi toată discuția)