avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tabla de pe acoperiș a zburat - garanția lucrării
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tabla de pe acoperiș a zburat - garanția lucrării

Buna ziua, azi a fost un vânt puternic și tabla de pe acoperiș a fost rupta și aruncată.
După cum am constatat lucrările au fost făcute de mântuială. Blocul a fost făcut in 2010. Cata garanție ar trebui sa aibă acoperișul? Eu știu ca 10 ani
Întrebarea mea este pot sa cer constructorului despăgubire , sau sa facă reparația ?
Cel mai recent răspuns: Gianni Suciu , utilizator 20:46, 17 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De regula,executantul la finalul lucrarii are obligatia sa predea garantia lucrarii care poate varia,poate sa fie de 5,10,15 ani
Puteti verifivca valabilitatea garantiei solicitand presedintelui de asociatie in temeiul disp art 10 l nr 230/2007 actualizata sa va puna la dispozitie garantia lucrarii
Ideea e ca e un bloc cu 2 etaje și 3 proprietari.
Eu sunt la etajul 2. Și am cumpărat apartamentul direct de la producător. Nu țin minte sa scrie in contract durata garanției . In acest caz cum procedez?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atentie nu este consemnat la fiecare contract vanzare apartament garantia partii comune de la imobilul de locuit in comun
Documentele care atesta executia acoperisului ar trebui sa existe in evidenta asociatiei de proprietari
Am înțeles, mulțumesc pentru informații

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine suporta cheltuielile pt infiltrarea apei din balcon sorellina sorellina Buna ziua, Am o intrebare: Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc format din P+5. Apartamentul meu are o terasa foarte mare descoperita. Datorita ninsorilor ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc ellein ellein locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu trei nivele.blocul a fost acoperit cu tabla,dar in urma lucrarilor de reabilitare termica incepute in iarna anului ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acoperisul blocului vasiledela4 vasiledela4 Buna locuiesc la ultimul etaj am si am avut probleme cu izolatia a picat tavanul in bucatarie si in balcon am facut sedintia iar cei prezenti au spus sa ... (vezi toată discuția)