POPA GHEORGHE a scris:
Inteleg ca nu aveti acoperis la bloc, ci terasa izolata cu folie bituminoasa.
In functie de cauza infiltratiilor de ape se poate stabili suprafata care trebuie reizolata. Este bine sa se contacteze un meserias care sa puna "diagnosticul".
Daca se reizoleaza numai un tronson, la cheltuieli participa toti locatarii de pe tronsonul respectiv. Daca se reizoleaza toata terasa aferenta scarii de bloc, la cheltuieli participa toti locatarii de pe scara.
Orice carpeala facuta va duce in final la cheltuieli suplimentare, motiv pentru care este indicata reizolarea intregii terase.
Ce facem în situația în care i-a căzut tavanul unei vecine de la etajul 4 din 4 (eu stau la etajul 3, dar pe palierul de vizavi de apartamentul vecinei și noi n-am cerut acea reparație, deoarece n-am avut probleme cu hidro-izolația din 2009).
Am gândit logic, știind că vechea lucrare ar fi făcut-o acum vreo 4 ani aceeași firmă care a făcut lucrarea și acum o lună (nu sunt 100% sigur, să mai întreb vecinii). De ce să plătim noi o lucrare care a provocat căderea tavanului unui proprietar de la etajul 4 ?
Nu ar fi trebuit ca șefii Asociației să fi imputat acea lucrare prost executată, firmei care face reparațiile în condominiu, din Iunie 2013 (cine știe ce interese au de nu aduc altă firmă mai serioasă) ?
Am ales să contest sumele cerute, invocând Legea 230/2007, mai ales art. 10 !
Ce ziceți, să facem o plângere și la Protecția Consumatorului, sau direct în Instanță, pentru recuperarea sumelor, știind că n-au avut și aprobarea proprietarilor de pe palierul de vizavi ? De fapt, lucrarea a fost făcută fără a fi anunțați și fără a semna vreun Tabel Nominal, așa cum era legal !