avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită informatii privind executarile silite
Discuție deschisă în Executare silită

informatii privind executarile silite

Buna ziua ! Sunt interesat sa particip la o licitatie conform publicatiei pe care o gasiti la linkul atasat . As dori sa stiu , presupunand ca as fi declarat castigator , la ce riscuri ma expun , ma mai poate contesta cineva , cum pot intra in posesia bunului respectiv ? Va multumesc !
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:28, 18 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Debitorul(Proprietarul) are dreptul să facă contestație, în speranța că-și va salva bunul respectiv.
- poate contesta licitația.
- poate contesta actul de adjudecare.
`
Nimic nu-i fără riscuri......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament executare silita Adrian11112222 Adrian11112222 Buna seara! Am vazut un anunt de executare silita a unui apartament din Cluj. Pretul este convenabil si vreau sa particip la licitatie. Se cere o garantie de ... (vezi toată discuția)
Riscuri - cumparare apartament pe care actualul proprietar l-a achizitionat in urma unei executari silite aab aab Buna ziua, De mai mult timp caut sa cumpar un apartament de 2 camere. Am gasit apartamentul care corespunde preferintelor mele (zona, etaj, etc) dar actualul ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit prin licitatie, nu pot intra in posesia lui fizica puzuzu puzuzu Buna ziua. Am incercat sa caut o solutie pentru o nelamurire personala de ordin judiciar pe forum, dar nu am gasit niciun subiect asemanator deschis. Va rog ... (vezi toată discuția)