Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Sambata, 16 sep,aflându-ma cu copila in Sibiu am parcat masina undeva in spatele pieții sfatului, pe langa primarie, si am mers la muzeu. Am parcat la 15.45 si la 16.30 ne-am dus la masina, masina nu mai era acolo...cineva de la magazinul din zona a zis ca imediat a apărut cineva sa o ridice.
Cand am parcat nu era semnalizat * se ridica masini* acum aveam pe locul masinii un astfel de mesaj cu nr , adrs, etc..
Nu va spun ce atac de panica a facut ce mica ( 8ani) ca nu mai avem masina...
Sa fiu mai concisă..am ajuns la ei , am plătit 450 ron si am luat masina . Cand am ajuns la bucuresti am observat ca sub pragul usii soferului am masina avariata, ce fac/ unde depun plângere?
La fata locului eu nu am stat sa mai verific, copila deja era f agitata si plansa ca nu mai ajungem acasa...
Am observat ca el mi-a trecut ca nu am mentiuni, desi nu m-a întrebat.
Mulțumesc pt înțelegere
Orice reclamatie impotriva firmei care a ridicat masina sau sa deschideti actiune in instanta impotriva acesteia poate fi tardiva in conditiile in care nu ati verificat masina si nu ati facut mentiuni in documentul de predare masina dupa ce ati platit si ati luat masina din locul unde era depusa.
O expertiza tehnica judiciara in specialitatea auto a masinii ar putea stabili ca masina a fost avariata in timpul unei interventii asupra sa, dar nu s-ar putea face legatura de cauzalitate cu firma care a ridicat masina in data de ..., la ora de ...., din orasul ...., zona .... pentru parcare neregulamentara.
Amenda parcare
dumitrubololoi
Buna ziua.
Am primit o amenda de la politia locala Tg-Jiu pentru parcare pe loc rezervat persoanelor cu handicap. Nu fac asa ceva daca sunt constient ca acel ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna??
CEZAR88
buna ziua,
zile trecute mi-a agatat un vecin masina cu masina de la firma la care lucreaza(un autocamion),mentionez ca masina mea era parcara intro zona in ... (vezi toată discuția)