avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

Cum interpretati art 13 alin 3 din Instructiunea ANAP 2/2017, respectiv autoritatea contractanta nu poate elimina din calcul in mod artificial valori/cantitati/lucrari aferente lunilor/anilor ce nu se incadreaza in intervalul de timp urmarit. Sa inteleg ca, daca prezint un proces verbal de receptie incheiat in perioada de 5 ani pentru experienta similara dar care reflecta printre altele si lucrari incepute si executate in afara acesteti perioade atunci autoritatea contractanta nu poate sa elimine din calcul valoarea acelor lucrari si sa considere pentru experienta similara intreaga valoare din procesul verbal????? CE SPUNETI???

Alte discuții în legătură

Oferte financiare egale- criteriu de departajare Mihai86P Mihai86P Buna seara, in cazul a 2 oferte egale am ales un criteriu de departajare experienta ofertantului din ultimi 3 ani, este un criteriu restrictiv? Va multumesc (vezi toată discuția)
Experienta similara tina25 tina25 in formularul experienta similara la punctul \"Natura şi cantitatea de lucrări furnizate în baza contractului\" ce trebuie trecut: sa precizam ce lucrari ... (vezi toată discuția)
Criterii de calificare-lucrari similare tina25 tina25 prin fisa de date s-a solicitat prezentarea declaratiei pe ultimii 5 ani a lucrarilor [b]similare[/b], formularul de experienta-insotit de 1 contract si ... (vezi toată discuția)