avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt gravida in 2 luni si peste o luna se termina ccc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt gravida in 2 luni si peste o luna se termina ccc nr 2

Sunt gravida in aproape 2 luni iar peste 1 luna trebuie sa ma intorc la servici dupa ccc bebr nr 2.dava ma jntorc la servici mai beneficiez de indemnizatie pt cel care urneaza sa se nasca peste 7 luni? Pot intra in concediu de risc maternal chiar dupa ce ma intorc la servici?

Alte discuții în legătură

Conditii de acordare a concediului de risc maternal Mari1980 Mari1980 Buna ziua, Ma aflu in CCC pentru primul copil pana in luna decembrie 2011. Am rugamintea sa ma ajutati raspunzandu-mi la doua intrebari. Daca la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului??? babaadriyana25 babaadriyana25 Buna ziua ! Am o fetita care in 30 august 2016 implineste 2 ani. Dupa un concediu de cresterea a copilului de 23 de luni ar trebui sa ma intorc la serviciu in ... (vezi toată discuția)
Domnul avocat. Bucur93 Bucur93 Bună ziua am și eu o nelămurire, eu sunt în poznatal, poznatal ul îl am pana în septembrie dar eu trebui sa ma întorc la munca în iunie soția mea este ... (vezi toată discuția)