avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ipoteca banca vanduta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ipoteca banca vanduta

buna ziua. detin un spatiu comercial pe persoana fizica. am ipotecat spatiul in favoarea unei firme care nu a platit ipoteca, drept urmare banca care are drept de ipoteca asupra imobilului a vandut creanta catre alta firma, cred de recuperare. eu am ramas proprietar, dar drept de ipoteca asupra imobilului il are firma in cauza. vreau sa-mi recuperez spatiul comercial, cum procedez ?
Cel mai recent răspuns: marilena manole , utilizator 17:21, 19 Septembrie 2017
Solicitati in primul rand un Certificat de Informare de la cartea funciara pentru a vedea in favoarea cui este ipoteca acum si pentru a sti pe cine sa contactati.
Dumneavoastra sunteti debitor ipotecar sau fideiusor in raport de relatia debitor principal-creditor? Asta ar trebui sa rezulte din actele incheiate cu banca, in care si dumneavoastra ati fost parte. De principiu, o astfel de speta necesita verificari temeinice pe actele incheiate si recomandarea mea este sa mergeti la un avocat.
Buna ziua. Multumesc. Am scos extras de carte funciara. Stiu in favoarea cui s_a dat ipoteca. Am avut chiar si o dicutie cu ei..
Va multumesc. Eu sunt fideiusor. Da, am sa consult un avocat. "Actele vorbesc". O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca in favoarea bancii SaraK SaraK Buna, In Preambulul unui contract de rezervare, am urmatorul paragraf: [i]Intrucat asupra Imobilului este constituită o ipotecă imobiliară în favoarea ... (vezi toată discuția)
Contract de ipoteca veron24 veron24 Am fost acum doua saptamani la banca si am intrebat un director daca creditul pentru care am fost garant ipotecar a fost achitat de cel pentru care am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare oana_81 oana_81 poate cineva avizat sa-mi raspunda. daca am scos un extras de carte funciara si ipoteca mea apare in acel extras tot pe numele bancii, nu pe cel al firmei de ... (vezi toată discuția)