avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu firma de recuperare

poate cineva avizat sa-mi raspunda. daca am scos un extras de carte funciara si ipoteca mea apare in acel extras tot pe numele bancii, nu pe cel al firmei de recuperare, poate fi o greseala? pot gresi si cei care elibereaza astfel de acte?
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Consilier juridic 20:31, 5 Decembrie 2010
Nu este o greseala. Ipoteca nu poate fi preluata de firma de recuperare intrucat a fost constituita pe baza unui contract incheiat intre dvs. si banca.
Nu, nu este o greseala, pentru ca dreptul de ipoteca a fost intabulat in favoarea bancii, iar cesiunea de creanta a fost notata in favoarea societatii respective. Totodata, procedura de lucru difera de la OCPI la OCPI, asa ca nu este o greseala daca ipoteca inca mai apare inscrisa in favoarea bancii sau a fost trecuta in favoarea societatii de recuperari creante. Asadar, oricum ar fi, este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua,in urma cu mai multi ani in urma am scos din doua banci 2 credite am platit vreo 2 ani dupa aia firma la care lucram a dat faliment, ratele sau ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren lillyian20 lillyian20 Buna ziua, daca se poate sa ma ajutati , doresc sa cumpar un teren in spatele casei mele,am fost la Cartea funciara si am solicitat un extras CF,in urma ... (vezi toată discuția)
Executare silita ...cu cantec mdcc mdcc este posibil sa se scoata la vanzare un imobil ipotecat in favoarea unei banci daca nu s-a inscris in cartea funciara somatia de plata emisa de executorul ... (vezi toată discuția)