avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Bună! Mama mea este decedată de 17 ani, iar după moartea ei nu s-a făcut succesiunea. Tatăl meu a decedat anul acesta iar fratele meu care locuiește în casa părintească refuză să facem succesiunea, și deja se vede stăpân pe toate. Precizez că are actele la el și refuză orice înțelegere cu mine. Vă rog să mă învățați ce am de făcut că să beneficiez de dreptul la moștenire.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:09, 19 Septembrie 2017
Buna seara,
Daca nu intelege sa va intelegeti OMENESTE va trebui sa va adresati instantei solicitandu-i actele prin instanta si dezbaterea succesiunii cu iesire din indiviziune..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pod proprietate comuna indiviza cora2us cora2us As avea nevoie de un sfat in ceea ce priveste urmatoarea problema: doresc sa mansardez un pod intr-o locuinta tip duplex. Pe actul de proprietate acesta ... (vezi toată discuția)
Mostenitor decedat vali_085 vali_085 Buna ziua! Detin cota de 5/8 dintr-o garsoniera prin contract de vanzare cumparare de la unul din mostenitori. Initial erau 4 si au mai ramas 2. De la unul am ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate danutzpytu danutzpytu Mama mea detine o suprafata de 5000mp fiind titulara unui titlu de proprietate in acest sens. Tatal meu a murit acum 1 an. Eu mai am un frate care dupa moartea ... (vezi toată discuția)