avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis auto anulat, prescriere faptă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis auto anulat, prescriere faptă

Buna seara. In urma cu 4 ani si 11 luni am fost prins de un echipaj al politiei rutiere conducând, avand permisul anulat. Am fost chemat sa dau o declaratie, dupa care, nu am mai fost contactat pana luna aceasta. Pedeapsa mea avand o încadrare de maxim 3 ani sau amenda, nu se prescrie dupa 5 ani?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: aaa111222 , utilizator 12:56, 20 Septembrie 2017
Dosarul este încă la politie de 4 ani si 11 luni, nu sunt încă condamnat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare dar nu este de gasit R33a R33a as dorii sa stiu si eu va rog in cazul in care exista un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea iar cel urmarit nu este de gasit momentan .. in viitor ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - art. 215, alin 1,2,3 si 5 cp xXx2013 xXx2013 Se poate primi sentinta cu suspendare, intr-un dosar penal de inselaciune? Art. 215 - alin 1, 2, 3, si 5 CP. Este vorba de un leasing auto, a doua masini ... (vezi toată discuția)
Prescriere fapta lucian55 lucian55 AM si eu o intrebare in cat timp se prescrie o fapta\'\'conducere fara permis a unuui autovehicul neinmatriculat! AM inteles k dupa 5 ani intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)