avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cumpărare/vânzare auto dacă am poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Cumpărare/vânzare auto dacă am poprire

Buna ziua, am si eu o dilema si nu gasesc nicaieri un raspuns clar, mai exact: Eu am o masina inmatriculata pe numele meu, fiind foarte tanar asigurare este foarte scumpa, vreau sa o vand mamei mele, sa o înmatriculez pe numele ei iar apoi sa o cumpar de la ea si sa o inregistrez doar la fisc, dilema este urmatoarea, mama mea are 2 popriri cu o valoare adunata de 15000 lei, daca ea figureaza cu un bun pe numele ei executorii pot pune sechestru pe masina si/sau sa revoce ce-l de al doilea contract si sa ma trezesc fara masina?
Cel mai recent răspuns: maralex , utilizator 12:43, 20 Septembrie 2017
Exista aceasta posibilitate.
Chiar si daca toata aceasta tranzactie dureaza doar 4-5 zile pana ajunge certificatul de înmatriculare si o iau eu din nou pe numele meu la fisc? Chiar asa de rapizi si de bine informati despre ce cumpara si vinde lumea sunt executorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto fara inmatriculare mirabcd mirabcd Buna seara, Am o dilema cu privire la urmatoarea situatie. O masina a fost vanduta acum 3 zile de catre o persoana juridica unei persoane fizice. Persoana ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata datorie fisc, firma Loganito Loganito Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema. Tatal meu are un magazin alimentar in provincie. In urma unor probleme nu si-a mai achitat ... (vezi toată discuția)
Acte masina cam...."incalcite" ContSters95382 ContSters95382 Buna ziua. E lung mesajul,va rog sa-l cititi.In anul 2008 am ajutat un amic sa-si ia un credit la un CAR.Dupa o perioada acesta nu a mai platit ratele ,dupa ... (vezi toată discuția)