avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita/ plan parental copii minori divort ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita/ plan parental copii minori divort amiabil

Buna ziua, urmeaza sa divortez amiabil la notar (2 copii minori) si as dori sa stiu ce varianta ar fi mai bine de ales in ceea ce priveste relatia copiilor cu celalalt parinte: program de acord comun sau un program bine definit printr-un plan parental? Ce se poate intampla daca se alege un anumit program si ulterior as dori sa plec cu copiii din orasul in care locuieste fostul sot si astfel ar fii ingradit oarecum acest program? Cu cine as putea sa ma consult mai in detaliu, o persoana specializata dpdv juridic? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2017
Sofia H, utilizator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 18:29, 20 Septembrie 2017
Doamnă, divorţul la notar înseamnă că vă înţelegeţi cu tatăl copiilor dvs. în toate problemele ce privesc copiii şi relaţia lor cu tatăl.
Dvs. trebuie să vă înţelegeţi şi în această problemă tot cu domnul, ca să cuprindeţi în actul de divorţ şi procedeul de urmat în ipoteza lansată de dvs.
Altfel, în probleme cu minori, hotărârile se pot schimba pe parcurs, dacă întâmpinaţi dificultăţi în viitor, puteţi apela la instanţele de judecată, pentru modificarea acordului dintre dvs.
Atenţie la ce semnaţi!
acord sau nu, o sa aveti custodie comuna deci nu veti putea schimba domiciliul minorilor fara acordul lui.
Cel mai bine zic eu ar fi sa stabiliti un program pentru a nu va trezi cu el pe cap oricand. Nu neaparat sa restrictionati accesul la copii cat sa puteti avea si dumneavoastra viata personala separata de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un raspuns urgent - divort cu minori alexandraroxana13 alexandraroxana13 buna seara.va rog ajutatima cu un sfat. sotul meu vrea sa divorteze de mine pe motiv ca nu mai ma suporta.avem doi copii unu de4ani si unu de 2ani.cand mia zis ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori Ilenuta123 Ilenuta123 Buna ziua,va rog sa-mi dati un sfat:am hotarat de comun acord cu sotul meu sa divortam,nu ne mai intelegem.Avem doi copii,cum trebuie actionat pentru ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil, minori, prima casa DanRoibu DanRoibu Buna ziua, Ma aflu in ingrata pozitie a unui divort. Avem doi copii minori cu varstele de 6 si respectiv 2 ani. Deasemenea, apartament prin Prima Casa, de ... (vezi toată discuția)