avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGEA 247 / 2005 - COMPENSARE SI DESPAGUBIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGEA 247 / 2005 - COMPENSARE SI DESPAGUBIRE

Va rog sa-mi spuneti prin ce modalitate si prin ce lege este reglementata compensarea/despagubirea in cazul aplicarii art. 1, punct 4, titlul VI din Legea 247/2005.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRUMITACHE , utilizator 18:06, 31 Ianuarie 2006
in principiu tot prin L 247 si prin HG 890. Ideea e ca trebuie sa se operationalizeze Fondul Proprietatea. Despagubiri inseamna bani dar mai probabil, in cazul acestei legi, actiuni.
Va multumesc foarte mult pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legea 10 playerone2006 playerone2006 buna ziua , 1.as dori sa stiu daca legea 10 privind retrocedarea terenurilor preluate abuziv inainte de 1989 mai este in vigoare ; 2. caz: familia mea a ... (vezi toată discuția)
Speþã pe legea nr.247 dinata dinata Am următoarea speţă pe legea 247.Am primit in anul 2003 o suprafaţă de 35 de ha, însă nu pe amplasamentul iniţial, nefiind liber la acel momnt.Dua ... (vezi toată discuția)
Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)